23/04/2021

Het is bijna zover, het witte goud gaat weer op de borden!
We kunnen u melden dat we zijn uitverkocht!! Houdt de site echter in de gaten. Het kan zijn dat er nog pakketten beschikbaar komen.

In de aspergeboxen zitten (uiteraard) asperges, krieltjes, eieren, achterham en een passende heerlijke fles witte wijn. Alles zoveel mogelijk lokaal geregeld, uut Twente. Een box bevat voldoen voor 2 tot 3 personen en kost € 36,50. Als u dit verrukkelijke pakket bestelt bij Lions Haaksbergen zorgt u goed en gezond voor uzelf, maar u ondersteunt gelijk het goede doel van uw keuze.

Dit jaar zijn er door ons twee doelen geselecteerd.

• Stichting OOC Camino
    OOC Camino biedt (na-)zorg bij kanker en zet zich belangeloos in voor mensen die met kanker te maken hebben (of hebben gehad), hun partners, kinderen, ouders en andere naasten. Klik voor meer info hier
  • Een appeltje in het landschap
    ​Als Lionsclub Haaksbergen willen we het landschap rondom onze gemeente opfleuren met fruitbomen. Vooral rondom bankjes in het landschap en langs fietsroutes. voor meer informatie. Uw donatie zal worden gebruikt voor de aanschaf van de fruitbomen. Klik voor meer info hier.

Tijdens het bestellen kunt u aangeven waar de opbrengst aan gedoneerd moet worden.

De aspergeboxen zullen op 10 en 11 mei worden uitgeleverd, dus vlak voor Hemelvaart. Afleveren van de pakketten is alleen mogelijk in Haaksbergen en omstreken. Mocht u het verder weg willen laten afleveren, neem dan contact met ons op via lionb224@lions.nl

Natuurlijk kunt u meerdere aspergeboxen bestellen, voor familie, vrienden of misschien wilt u uw medewerkers wel verrassen met een aspergebox. Door het bestellen van de aspergebox ontvangt u niet alleen een compleet en overheerlijk aspergegerecht voor 2-3 personen, maar draagt u, in deze corona tijden, ook nog een bij aan het goede doel.

In deze tijd van beperkte persoonlijke contacten, is het overhandigen van een lekker asperge - pakket ook een leuke geste naar uw klanten, relaties en uw personeel. Leuk om te geven, leuk om te krijgen en bij het eten denkt met nog/weer aan u! Een prima investering, een leuk cadeau, heerlijk om te eten en een goed gevoel bij het goede doel!