6e Tuin Theater Toer op 8 september 2019

Tuin Theater Toer 2019 in de Honesch

Op zondagmiddag 8 september 2019 organiseert de Lionsclub Haaksbergen  voor de 6e keer de Tuin Theater Toer in Haaksbergen. Doordat de 4 muzieklocaties dichter opeen liggen zijn de fietsafstanden ingekort. Ook de inhoud van de optredens is wat aangepast: méér muziek en nu ook dans! Drie kleinschalige optredens van telkens 3 kwartier vinden plaats in de Honesch in de buurt van de Hasseltweg in de tuinen van Lionsleden. Daarna is de afsluiting van het minifestival bij de boerderij van Vedders. Deze gezellige afsluiting wordt omlijst met een B&B (Barbecue en Bar). Het eerste optreden start om 13.00 uur en het laatste om 16.00 uur. De artiesten blijven op locatie, de bezoekers fietsen of rijden korte routes door het buitengebied van Haaksbergen van adres naar adres.

Er is zijn optredens van Bloem 5.0 (Edgar Bloem & Sisters), van countrypopzangeres Raebekkah en van Mathanja Kornelissen & Classis and More, m.m.v.  jong talent van Het Assink lyceum. Het slotoptreden wordt verzorgd door disco- & soulband Soulkey.

De optredens zijn bij

A  Bekkevosweg 9: Mathanja Cornelissen & Friends (zie: www.classicandmore.nl)

B  Hasseltweg 13: The Raebekkah band (zie: www.theraebekahband.com)

C  Elderingweg 5: Bloem 5.0 ((gelegenheidsformatie rond zanger Edgar Bloem)

en ze beginnen om 13, 14 en 15 uur.

Daarna vanaf 16 uur

D  Laakmorsweg 9A, op het erf van Vedders een spetterend optreden van Soulkey (zie: www.soulkey.nl).

Hier kun je ook genieten van een BBQ.

De entreeprijs voor vier locaties is slechts 5 euro p.p.  Kinderen tot 12 jaar gratis! De opbrengst gaat naar de Stichting Leergeld Haaksbergen.

De kaartverkoop is bij de VVV van Haaksbergen. Bestellen kan ook via haaksbergen@lions.nl

Kaarten verkrijgbaar bij VVV Haaksbergen voor €5

Via haaksbergen@lions.nl kunt u kaarten bestellen.

Algemene Info TTT

Niet tijdig kaarten bemachtigd, geen nood, er zijn altijd nog kaarten beschikbaar op zondag 8 september op de betreffende locaties.