Scholtenhagenfestival

Het bestuur van de Stichting activiteiten Lionsclub Haaksbergen en Lionsclub Haaksbergen heet u hartelijk welkom :

op 3 juni 2018 ( noteert u de datum alvals in uw agenda?)

in Park Groot Scholtenhagen in Haaksbergen

Binnenkort verschijnen de verschillende programmaonderdelen op deze website

Muziek Kunst Kinderen Schapen Sponsoren Route en plattegrond Loterij

Het jaarlijks terugkerend muzikaal, cultureel- en festival vol belevenissen voor jong en oud in het park bij ' t Hagen in Haaksbergen, georganiseerd door de Stg. activiteiten Lionsclub Haaksbergen. In 2017 is ons programma in een geheel nieuw jasje gestoken, van harte welkom!
Twee muziekpodia , Straattheater op stelten, Kunst- en  Foodmarkt,  Schaapscheerdersfeest en speciaal voor de kinderen 'bushalte, mini-eetcafé: de vrije gift'
Voor de jonge kinderen: Je kunt geschminkt worden. Natuurlijk is er ook nog een loterij met mooie prijzen, klikt u op deze link voor de prijzen en t.z.t ook de uitslag.

Algemene informatie over het festival vindt u via deze link