Scholtenhagenfestival  (*)

Het hoofddoel voor dit jaar is Stichting Leergeld Haaksbergen. Binnenkort wordt de opbrengst bekend gemaakt!

Natuurlijk was er ook nog een loterij met mooie prijzen, klikt u op deze link voor de prijzen en ook de uitslag.
Het is voor ons festival van groot belang dat er weer vele sponsoren bereid zijn geweest om ons te ondersteunen. Hartelijk dank daarvoor en we vragen dan ook graag uw speciale aandacht voor de sponsorpagina (deze is nog in ontwikkeling en wodt telkesn geactualiseerd)

Het bestuur van de Stichting activiteiten Lionsclub Haaksbergen en Lionsclub Haaksbergen heet u wederom hartelijk welkom :

Op 3 juni 2018  in Park Groot Scholtenhagen in Haaksbergen organiseren we in samenwerking met de WAK-Week ( Week van de Amateurkunst) het Scholtenhagenfestival. Dit jaar zal het festival de afsluiter worden van deze WAK-week. Net als in voorgaande jaren is iedereen die zich verbonden voelt met Haaksbergen van harte welkom, Jong en oud, van binnen of van buiten Haaksbergen om te genieten van jong talent, de muziek van de Haaksbergse Harmonie met moderne klanken, verschillende bands, een kunst- en kramenmarkt, niet te vergeten het kinderplein en als speciale gasten: Boh Foi Toch!.   Welkom bij dit Festival!!

Binnenkort verschijnen de verschillende programmaonderdelen op deze website.
Kijk de komende weken op deze website voor het gehele programma en optredende groepen.Het Scholtenhagenfestival: Het jaarlijks terugkerend muzikaal, cultureel- en festival vol belevenissen voor jong en oud in het park bij ' t Hagen in Haaksbergen, georganiseerd door de Stg. activiteiten Lionsclub Haaksbergen. In 2017 geheel vernieuwd, hebben we ook in 2018 weer een verrassend programma, van harte welkom!
Twee muziekpodia Kunst- en  kramenmarkt,  Schaapscheerdersfeest en speciaal voor de kinderen 'bushalte, mini-eetcafé: de vrije gift'  .
Om een indruk te krijgen van het festivalterrein klikt u hier.  Voor de jonge kinderen: Je kunt geschminkt worden. Natuurlijk is er ook nog een loterij met mooie prijzen, klikt u op deze link voor de prijzen en t.z.t ook de uitslag.

Algemene informatie over het festival vindt u via deze link
(*) Deze  website is een integrale kopie van de Lionsclub Haaksbergen