Bushalte: Eetcafé de vrije gift

Alle kinderen 0 - 12 jaar zijn van harte welkom op het kinderplein.  We  noemen het 'bushalte, eetcafé de vrije gift'. Je kunt er lekker springen op de springkussens van de Jeva of jezelf laten schminken. Misschien wil je wel circusartiest worden, lekker oefenen en optreden voor je ouders en familie die naar jou kijken. Een echte kindercircusspeelplaats met circusactiviteiten die je kunt leren en dus ook kunt opvoeren, samen met de vrijwilligers van de JEVA-vakantiespelen en de begeleiders van JuNiMo.
Verder worden er poffertjes gebakken in de '.......poffertjesbus'. Of heb je meer zin aan een pannenkoek uit een Scharphof-camperbus. Wie weet kopen jullie een lekker ijsje van de ijssalon Wilderink.
Daarom heet jullie kinderplein:  'Bushalte: Eetcafé de vrije gift'.. ....De giften worden meegenomen in de opbrengst voor onze goede doelen.

Als de kinderen spelen vragen we van de kinderen en ouders een vrije gift voor onze goede doelen ...........

En: Wie het kleine niet eert, die het grote ...........  Ofwel dank je wel voor de sponsoren die ook dit jaar weer het kinderplein mogelijk hebben gemaakt.

 

Afbeeldingsresultaat voor molnhofte Afbeeldingsresultaat voor scharphof campers Afbeeldingsresultaat voor nijenhuisgolfAfbeeldingsresultaat voor demiori Afbeeldingsresultaat voor ijssalon paul wilderink 

 Afbeeldingsresultaat voor perik adviseurs Afbeeldingsresultaat voor tom tuchter

Afbeeldingsresultaat voor grand cafe centraal haaksbergen  

 

 

 

Uw Groenteman Andre Breukers
Jeva Vakantiespelen
Sterckerborgh bedrijfsadvies
Ijssalon Paul Wilderink
Scharphofcampers
Perikadviseurs
Eetcafe de Molnhofte
André's Schoen- en sleutelservice
JuNiMo
Tom Tuchter Schilder&Spuitwerk
Nijenhuis Golf
Schoenservice van der Kuil