Het Scholtenhagenfestival is in 2019 :
De start van de  Week van de Amateurkunst in Haaksbergen op 16 juni 2019
Noteert u het alvast in uw agenda?
Van harte welkom  in Park Scholtenhagen Haaksbergen!

Artiesten

Ook dit jaar hebben we weer een fantastische line-up tijdens het ScholtenHagenfestival 2019! Binnenkort verschijnen verschillende programmaonderdelen op deze site en zullen via Facebook de optredens en activiteitenbekend worden gemaakt. Ook dit jaar is er weer gezorgd voor een leuke omlijsting van het festival via kramen met kunstenaars en enkele bedrijven uit onze regio.

Sponsoren

Zeker ook dit jaar  zijn we weer aangenaam verrast door de sponsoren en andere ondersteuners voor dit nieuwe festivaljaar.
Een aantal heeft zich nu alweer gemeld, daarom vermelden wij hen desgewenst ook graag op onze website.
We danken ook zeker de ondersteuners van het festival die aangegeven om geen vermelding op de website te wensen. Uiteraard respecteren we deze wens.
Klein of groot, alle bijdragen in financiële of materiële zin dragen bij aan het slagen van het Scholtenhagenfestival van de Lionsclub Haaksbergen
Goede Doelen 2019

De opbrengst van dit festival zal door de Lionsclub Haaksbergen voor lokale goede doelen worden ingezet.
Dit jaar gaat onze speciale aandacht uit naar  de  Stg.Leergeld Haaksbergen en de Beleefspeeltuin van de JP van de Bentstichting aan de Nachtegaalstraat in Haaksbergen.  Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer informatie

Stichting Leergeld Haaksbergen

Het is bijna niet voor te stellen maar 1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede. Deze kinderen kunnen om financiele redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Dan gaat het bijvoorbeeld om een schoolactiviteit of het beoefenen van een sport. Stichting Leergeld Haaksbergen helpt deze kinderen daarbij en voorkomt dat deze kinderen in een sociaal isolement terechtkomen. Want nu meedoen is straks meetellen!

Belevingstuin JP van den Bent Stichting, Nachtegaalstraat Haaksbergen

Voelen, luisteren en ruiken zijn de uitdagende prikkelingen van een belevingstuin die cliënten van de J.P. van den Bent stichting blij zullen maken. Door een overkapping kunnen de bewoners onafhankelijk van het weer genieten van de tuin. Er komen o.a. een speciale schommel, muziek, voelborden die de nieuwsgierigheid wekken en een waterbord dat het geluid van stromend water nabootst.

Loterij met mooie prijzen en opbrengst voor de Goede Doelen 2019

Het Scholtenhagenfestival vraagt geen entree. Wel vragen we bezoekers en geïnteresseerden om mee te werken aan het kopen van één of meerdere loten. De opbrengst van deze loten gaat vanzelfsprekend naar de Goede Doelen van de Lionsclub Haaksbergen.

Een loterij zou geen loterij kunnen zijn zonder de ook dit jaar weer belangenloos beschikbaar gestelde prijzen door een aantal aanbieders.

Klik hier voor meer informatie over de loterij en de prijzen

Ook interesse om uw naam aan dit fantastische festival te koppelen als sponsor?
Neem contact met ons op!