03/07/2020

Lions donatie voor Stichting Leendert Vriel

Zelfs in tijden waar het door omstandigheden lastig, zoniet bijna onmogelijk is, om fondsen te werven blijft Lions Club Haaksbergen bijdragen aan goede doelen. Op vrijdag 3 juli bezocht de Lions Club de Stichting Leendert Vriel – afdeling Enschede/Haaksbergen. Lions-lid Leon Klaczynski is tevens vrijwilliger bij de Stichting Leendert Vriel.

Zijn voorstel om dit jaar Leendert Vriel te ondersteunen werd dan ook breed gedragen binnen Lions Club Haaksbergen. Voor wie Leendert Vriel niet kent, de doelstelling van de Stichting Leendert Vriel is: “Er zijn” als het er om gaat.

Als iemand in de laatste (terminale) levensfase is gekomen is dat voor de betrokkene en de directe omgeving een heel bijzondere en zware periode. Het wordt meer dan ooit belangrijk om hier aandacht aan te kunnen besteden; er voor elkaar te kunnen zijn. U wordt hierin vaak ondersteund door de thuiszorg, huisarts en de naaste omgeving. Daarnaast kunt u ondersteuning krijgen van een goed opgeleide ervaren vrijwilliger van de Leendert Vriel. De vrijwilliger biedt tijd, aandacht en ondersteuning aan diegene die gaat sterven en zijn naaste omgeving. Een zeer nobel streven.

Wilt u meer weten over deze bijzondere vorm van steun in een vaak moeilijke tijd, neem eens een kijkje op de website: www.leendertvriel.nl  En aanmelden als vrijwilliger bij Leendert Vriel is natuurlijk altijd mogelijk, en zeer welkom!

Foto: Secretaris Nico de Gooijer van Lions Club Haaksbergen overhandigt de cheque aan Penningmeester Harald Lammers van de Stichting Leendert Vriel.