20/04/2020

Het zijn onzekere tijden waarin het Coronavirus onze bewegingsvrijheid aantast.

Zomaar even op bezoek gaan, een blokje rond of een boodschap doen is niet meer zo vanzelfsprekend. En dit heeft consequenties voor een groep ouderen in Haaksbergen.

Nu gebonden aan huis, met weinig tot geen contact, staat eenzaamheid op de loer. De Lionsclub Haaksbergen wil juist deze groep een hart onder de riem steken door hen een 10 dagen-pakket aan te bieden.

 

Het pakket bevat 10 cadeautjes om gedurende 10 dagen uit te pakken en is bedoeld als opkikkertje en om te laten zien dat wij onze ouderen niet vergeten.

 

Zodoende is de Lionsclub Haaksbergen dan ook enthousiast met inpakpapier in de weer gegaan om 1.200 cadeautjes in te pakken om uiteindelijk 120 verrassingspakketten te creëren. Tijdens het inpakken werd door de Lions natuurlijk de 1,5 meter regel gehanteerd.

 

Deze actie is gerealiseerd door heel veel inspanning en betrokkenheid van lieve plaatsgenoten, speciale dank gaat uit naar:

 

Hema Haaksbergen, Apotheek de Waag, Ester Agterbosch Fotografie, DS Smith Packaging, Boek en Buro, Team Weeink Uitvaartverzorging, ter Huurne Hollandmarkt, BZ Repro, ’t Hagen en Vrienden van het Saalmerink.

 

v.l.n.r. :  Leon Klaczynski, Joop Weeink en Peter IJgosse