Het Kidsplein met kinder-junglecircus en 'mini-eetcafé de vrije gift'

Alle kinderen 0 - 12 jaar zijn van harte welkom op het kinderplein.  We  noemen het 'eetcafé de vrije gift'. Je kunt er lekker springen op de springkussens van de Jeva of jezelf laten schminken. Misschien wil je wel circusartiest worden, lekker oefenen en optreden voor je ouders en familie die naar jou kijken. Een echte kindercircusspeelplaats met circusactiviteiten die je kunt leren en dus ook kunt opvoeren, samen met de vrijwilligers van de JEVA-vakantiespelen en de begeleiders van JuNiMo. Wil je zelf meeschilderen met een echte kunstenaar bij de 'kippenkraam' ?  Kom dan langs en schillder mee! Kijk maar eens naar de voorbeelden  onder aan deze pagina.
Verder worden er poffertjes in de poffertjeskraam. 
Of: heb je meer zin aan een pannenkoek vlakbij de landrovers op het plein? Het kost helemaal niets, maar misschien wil je samen met je ouders of opa en oma wel een lot kopen voor de loterij met mooie prijzen. Of: Wie weet kopen jullie een lekker ijsje van de ijssalon Wilderink.
Daarom heet jullie kinderplein:  'Eetcafé de vrije gift'.. ....De giften worden meegenomen in de opbrengst voor onze goede doelen. Als de kinderen spelen vragen we van de kinderen en ouders een vrije gift voor onze goede doelen ...........
En tot slot:

Wie het kleine niet eert, is het grote ........... !

Ofwel dank je wel voor de sponsoren die ook dit jaar weer het kinderplein mogelijk hebben gemaakt.

      Wie maakt het mooiste kippenschilderij samen met kunstenares Ida Hartief